Hop til hovedindholdet

Odense Kommune logo

Kick-off-dag: Farvel til engangsprodukter


Dato og tid

Onsdag d. 4. oktober 2023 kl. 11:30 til 16:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 27. september 2023 kl. 23:00

Sted

Kunstmuseum Brandts, Amfipladsen 7, 5000 Odense C Kunstmuseum Brandts
Amfipladsen 7
5000 Odense C

Kick-off-dag: Farvel til engangsprodukter


Byd genbrugelige produkter velkommen som en del af den grønne omstilling i din organisation

Vil din organisation gerne undgå ressourcespild, reducere jeres affaldsmængder og bidrage til at mindske forurening i naturen og byrummet?

 

Så kom til Kick-off-dag hvor I vil få mulighed for at udforske, hvordan innovative genbrugsprodukter kan fungere i netop jeres hverdag som et bæredygtigt alternativ til nuværende éngangsprodukter.

 

Brugen af éngangsprodukter såsom to-go kaffekopper, plastikkrus, vandflasker, madbeholdere, éngangsservice, m.m. er et stort spild af jordens begrænsede ressourcer og skaber store mængder affald i byrummet og naturen.

 

I Odense kan vi stå sammen om at undersøge, hvordan vi kan reducere vores forbrug af éngangsprodukter så vi kan give Odense en grøn fremtid. Dette vil kræve handling fra både virksomheder, organisationer, institutioner og kommunen i Odense.

 

Vi vil derfor gerne invitere din organisation med til at gå forrest i et opgør med den brug-og-smid-væk-kultur, som éngangsprodukter repræsenterer.

 

Vi starter med en kick-off-dag, hvor vi sammen kan udveksle erfaringer og idéer, få indblik i virksomheder, som allerede har prøvet at skifte éngangsprodukter ud med genbrugelige produkter, samt møde virksomheder, der selv tilbyder genbrugsprodukter som en alternativ løsning til éngangsprodukter.

 

Jeg håber, du har lyst til at slå følge med os på vej mod et mere bæredygtigt Odense.

 

Med venlig hilsen,

Tim Vermund

Rådmand i Klima- og Miljøforvaltningen

 

 

Tilmelding og deltagelse

Alle organisationer, der har interesse for at bidrage til den grønne omstilling ved at reducere deres forbrug af éngangsprodukter, er velkomne.

 

Arrangementet vil være målrettet den person i organisationen, som er i kontakt med både organisationens ledelse og daglige drift.

 

Ønsker du at deltage i arrangementet, men tilmeldingsfristen er overskredet? Kontakt da Torben Jarlstrøm Clausen på 24 59 76 56 eller tjc@odense.dk 

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Odense Kommune
Tlf: +45 24597656
tjc@odense.dk

Kontaktinformation til arrangør

Odense Kommune
Tlf: +45 24597656
tjc@odense.dk