Hop til hovedindholdet

Odense Kommune logo

Unge uden for uddannelse og beskæftigelse – Rundbordssamtale


Dato og tid

Mandag d. 14. august 2023 kl. 13:30 til 15:30

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 8. august 2023 kl. 12:25

Sted

Odense Rådhus, Flakhaven 2, 5000 Odense C Odense Rådhus
Flakhaven 2
5000 Odense C

Unge uden for uddannelse og beskæftigelse – Rundbordssamtale


Arrangementsbeskrivelse

Der er lige nu stort fokus på de næsten 45.000 unge som hverken er under uddannelse eller i beskæftigelse. I regeringsgrundlaget er der et ønske om at mindske denne gruppe af unge og reformkomissionen har netop udkommet med anbefalinger til hvordan dette kan gøres. Den dagsorden er også aktuel i Odense, da over 1.400 unge i byen står uden for fællesskabet når det kommer til uddannelse og beskæftigelse. 

Vi kender nok alle en ung, som har særligt svært ved at komme i arbejde eller starte og gennemføre en uddannelse, de unge vil vi i Odense gerne gøre en særligt indsats for bliver hjulpet endnu bedre på vej ind i fællesskabet.

Derfor har en bred politisk kreds i Odense Byråd samlet sig omkring problematikken, for der er behov for handling.

Samtidig har vi en klar erkendelse af, at problemet er komplekst og løsningerne må nødvendigvis findes i samarbejde og dialog. Derfor har vi brug for dit perspektiv og dine ideer til hvordan vi kan få flere unge på vej i uddannelse og beskæftigelse.

På den baggrund inviterer vi til en stor rundbordssamtale på Odense Rådhus mandag den 14. august 2022 kl. 13.30 - 15.30.

Her vil vi forsøge at samle relevante videns-personer, forskere, debattører, fagforeninger, sociale foreninger, virksomheder, forælre og unge - til en vigtig snak om  mulige tiltag, der kan gøre en forskel for unge uden uddannelse og beskæftigelse.

Vi håber meget, at du/I har mulighed for at deltage, og bidrage med jeres viden og perspektiver. Alle inputs fra dagen, vil blive samlet i et særskilt politisk forløb. 

Du er ligeledes meget velkommen til at videreformidle invitationen til anden relevant repræsentant fra jeres organisation, såfremt du er forhindret i at deltage. Alle tilmeldte deltagere vil tættere på arrangementet modtage et detaljeret program for dagen, samt muligheden for skriftligt at bidrage med inputs. 

Vi glæder os til en konstruktiv, spændende og fremfor alt vigtig samtale, om vores unges fremtid.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Samlet antal tilmeldte: 65

Kontaktinformation til arrangør

Jeppe Mikkelsen
Tlf: +45 21 32 74 82
jepmi@odense.dk

Kontaktinformation til arrangør

Jeppe Mikkelsen
Tlf: +45 21 32 74 82
jepmi@odense.dk