Hop til hovedindholdet

Odense Kommune logo

ANSØG om deltagelse i vækstforløbet STRØMSTYRKE


Dato og tid

Torsdag d. 20. juni 2019 kl. 09:00 til onsdag d. 4. september 2019 kl. 16:00

Tilmeldingsfrist

Mandag d. 2. september 2019 kl. 23:55

Sted

Nykredit , Munkebjergvænget 1, 5230 Odense M Nykredit
Munkebjergvænget 1
5230 Odense M

ANSØG om deltagelse i vækstforløbet STRØMSTYRKE


Arrangementsbeskrivelse

Hvem kan deltage på STRØMSTYRKE?

For at gå på STRØMSTYRKE skal du allerede have kunder og ønske om at gøre din virksomhed til en bæredygtig levevej.

Tidligere deltagere siger om forløbet:

”Det største, jeg har fået ud af Strømstyrke indtil videre er, at jeg har fundet ind til kernen i min virksomheds DNA. Vi knokler afsted hver dag uden måske at tænke over, hvad materien er i virksomheden, men det fandt jeg ud af som nærmest en åbenbaring på en af undervisningsdagene i Strømstyrke.”
Jane Holmstrup, Indehaver af Hauzfrau.dk

"Nogen gange skal man erkende, at man har brug for hjælp udefra, og der her Strømstyrke været rigtig godt til at give mig et struktureret overblik. Det har bl.a. betydet, at virksomheden i dag tæller fem ansatte, hvor det kun var mig alene, da jeg begyndte på forløbet.”
Søren Schmidt, Indehaver af Skiltefabrikken.nu

Vigtigst er det, at du er motiveret for at arbejde intensivt med din virksomheds udvikling over de seks måneder, STRØMSTYRKE strækker sig (sept. 2019 – marts 2020).


Selve forløbet
Det hele begynder med, at du og de andre deltagere mødes på arbejdslejren d. 9.-10. september, hvor fokusset er at ARBEJDE med din virksomhed og sætte kursen for de næste måneder. Her vil du også blive rystet sammen med de andre deltagere fra de andre hold i hhv. Esbjerg, Kolding og Odense, der vil blive en del af dit nye netværk. 

Herefter følger fem faste moduler:
- KEND DINE KUNDER (dobbeltmodul) v/ Mette Hauge Kaae, nichefabrikken.dk
- PRISSÆTNINIG v/Margrete Bak, karlbak.dk
- (SELV)LEDELSE v/Margrete Bak, karlbak.dk
- VIRKSOMHEDENS ØKOSYSTEM v/Julie Kjær-Madsen, loopcompany.com

Imellem de faste moduler kan du til- og fravælge valgfag i bl.a. branding, markedsføring, personligt salg mm. Fra teamet bag, Medstrøm, ønsker vi at tilpasse valgfagene til de deltagere, vi har på holdene, og derfor lægges det endelig program først, når vi kender dine og de andres deltageres behov.

ivservice.dk og på projektets hjemmeside, medstroem.dk/stroemstyrke finder du yderligere oplysninger om forløbet.

Du er også velkommen til at kontakte konsulent i Medstrøm, Vagn Remme på vlar@odense.dk eller på 23 34 97 92

Pris
Prisen for forløbet er 3.250 kr. ekskl. moms, der dækker forplejning (frokost og kaffe/the/vand i løbet af de faste undervisningsdage i programmet) samt overnatningen d. 9. – 10. september på Hotel Trinity i Fredericia.

Valgfag tilmeldes og betales separat fra gang til gang.

Interview og optagelsesproces
Når vi har modtaget din ansøgning og du har booket en tid for interview modtager du en bekræftelsesmail. Ved interviewet får du mulighed for at præsentere dig selv, stille spørgsmål og afstemme dine forventninger i forhold til STRØMSTYRKE.

Formålet med interviewet er en sikring af, at STRØMSTYRKE er det rigtige udviklingsforløb for dig og din virksomhed. Samtidig vil vi gerne sikre, at du er motiveret for at bruge den nødvendige tid og energi på at deltage i forløbet. Interviewet varer ca. 45 min.

Betingelser for deltagelse
Når du udfylder og indsender ansøgningsskemaet, erklærer du dig samtidigt også indforstået med nedenstående betingelser. Disse tager udgangspunkt i, at STRØMSTYRKE er et EU-finansieret tilbud, hvorfor der er nogle betingelser for optagelse.


1. Registrere og levere dit tidsforbrug i form af timeregistreringer

Det forventes, at du bruger cirka 40 timer om måneden til forberedelse og deltagelse på modulerne, business sparring (business læringsgrupper), og du forpligter dig til at registrere dit tidsforbrug på forløbet og indlevere det til projektadministrationen.

2. Udfylde løbende svar på spørgsmål fra SDUs forskerteam
Medstrøm (herunder STRØMSTYRKE) følges af to forskere fra Syddansk Universitet (SDU), og gennem din deltagelse i projektet er du udvalgt til at bidrage til forskning og metodeudvikling, som vil komme andre iværksættere/mikrovirksomheder til gode. Du vil derfor blive bedt om at besvare nogle spørgsmål, som du modtager på mail, både før, under og efter din deltagelse i forløbet. Besvarelsen af disse spørgsmål er en betingelse for at kunne deltage i projektet. Svarene behandles naturligvis strengt fortroligt, og dit bidrag er anonym.

  1. Registrering af virksomhed (cvr)
    Din virksomheds cvr.nr må ikke være af ældre dato end 1. januar 2012.

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >